SOALAN-SOALAN LAZIM

Konsep Perniagaan Syarikat

Apakah Ads4Bucks ?
Ads4Bucks adalah sebuah portal yang menyediakan perkhidmatan pengiklanan yang menggunakan konsep "Words-of-Mouth"
Apakah objektif Ads4Bucks ?
Objektif utama Ads4Bucks adalah untuk membina sebuah portal pengiklanan yang popular dan mewujudkan komuniti usahawan yang mempunyai ilmu untuk mengembangkan perniagaan masing-masing menggunakan medium internet sebagai salah satu cara pemasaran.
Apakah kelebihan yang dapat dinikmati oleh ahli-ahli Ads4Bucks ?
Setiap ahli Ads4Bucks akan dapat mengiklankan perniagaan atau perkhidmatan mereka di portal pengiklanan utama kami. Dengan cara ini, ahli-ahli akan dapat meningkatkan potensi jualan perniagaan mereka.

Ads4Bucks juga ada menyediakan sistem SMS broadcast yang dapat digunakan oleh ahli untuk membuat kempen pemasaran yang lebih efektif. Kos yang amat minima berbanding penyedia perkhidmatan lain menyebabkan Ads4Bucks menjadi pilihan ramai.

Digital Library Ads4Bucks pula menyediakan tools yang dapat meningkatkan pengetahuan ahli-ahli. Di sini juga, akan terdapat website templates yang diberi untuk kemudahan ahli membina laman web mereka sendiri. Ads4Bucks juga menyediakan perkhidmatan membina laman web untuk ahli dengan kos yang amat berpatutan.

Sebagai hadiah daripada Ads4Bucks untuk menghargai ahli yang membantu mempopularkan portal ini, Ads4Bucks memberi Bio-Energy Card secara percuma kepada setiap ahli. Fungsi dan kelebihan kad ini dapat dibaca di link ini

Mengapa Ads4Bucks membayar komisen kepada ahli yang mengenalkan rakan-rakan mereka ?
Tujuan utama Ads4Bucks adalah untuk menjadikan portal ini popular. Di dalam setiap perniagaan samada offline atau online business, kita memerlukan pelbagai kos untuk mengembangkan perniagaan tersebut. Salah satunya adalah kos pemasaran dan pengiklanan di mana tujuan utamanya adalah untuk mengenalkan perniagaan tersebut. Di dalam Ads4Bucks, pihak kami dapat menjimatkan kos-kos ini kerana Ads4Bucks menggunakan konsep pemasaran Words-of-Mouth. Jadi, kos yang sepatutnya dibayar ke agency pengiklanan, suratkhabar, television dan lain-lain, digunakan untuk membayar komisen kepada ahli
Di manakah pejabat Ads4Bucks & bagaimana untuk menghubungi pihak Ads4Bucks ?
Alamat syarikat ini adalah seperti berikut :
Blok B, 1-32 & 1-32A Jalan Pandan Prima 2,
Dataran Pandan Prima, 
55100 Kuala Lumpur.

Tel : +603 9286 1029 / +603 9286 2235
Fax : +603 9286 2157
Email : admin@ads4bucks.com
Picture
Picture
Inginkan maklumat lanjut mengenai syarikat Ads4Bucks ini? Sila layari website rasmi Ads4Bucks ini di www.ads4bucks.com
Saya berminat menyertai Ads4Bucks, bagaimana cara untuk menyertai komuniti ini ?
Sila daftarkan maklumat peribadi anda di halaman DAFTAR dan buat pembayaran kepada admin. Kami akan uruskan pendaftaran anda di syarikat.

Saya terlupa password login saya di website Ads4Bucks.Com, bagaimana untuk mendapatkan password saya semula ?
Anda boleh click pada link "Forgot Password" dan sila ikuti arahan yang terdapat di page tersebut.

Bagaimana untuk membuat pemindahan point ke ahli lain ?
Anda perlu click pada E-Wallet dan click pada e-Wallet Transfer. Sebelum anda dapat menggunakan fungsi ini, sila pastikan anda telah menukar Fund Transfer Password.

Bagaimana untuk menukar Fund Transfer Password ?
Menu ini terdapat di bahagian bawah laman utama Back-Office anda. Sila gunakan link "Change Fund Transfer Password" dan ikut arahan yang terdapat di laman tersebut.

Saya tidak mahu mendapat sebarang SMS daripada Ads4Bucks, bagaimana untuk disable fungsi ini ?
Di laman utama Back-Office anda, sila click pada "Disabled it" pada fungsi SMS Service. Anda boleh mengaktifkan semula servis ini pada bila-bila masa.

Bagaimana untuk menukar nombor telefon atau email address di profail saya ?
Pihak Ads4Bucks tidak membenarkan penukaran nombor telefon dan alamat email atas tujuan keselamatan akaun tersebut. Namun, anda boleh request untuk penukaran ini. Sila hubungi Ads4Bucks menggunakan link berikut

Bilakah saya boleh membuat pengeluaran komisen ke bank ?
Anda boleh membuat Withdrawal ke bank pada bila-bila masa. Cut-Off time ialah pada jam 12pm setiap hari Jumaat. Clearance ke akaun bank anda adalah dalam masa 7 hari bekerja daripada Cut-Off time.

Bank apa yang boleh digunakan untuk tujuan pengeluaran komisen ?
Anda boleh menggunakan apa-apa bank untuk tujuan pengeluaran komisen. Namun, anda perlu pastikan maklumat yang diisi di profile anda adalah tepat. Ads4Bucks berhak melewatkan pembayaran ke bank kepada ahli yang tidak mengisi maklumat yang tepat kerana tanpa maklumat yang tepat, pihak bank akan reject transaksi pembayaran tersebut.

Adakah saya akan menerima SMS apabila wang komisen saya telah dimasukkan ke bank ?
Ya

Adakah terdapat apa-apa charge untuk pengeluaran komisen ke bank ?
Pihak Ads4Bucks tidak mengenakan apa-apa charge. Namun, oleh kerana pihak kami menggunakan desktop banking dan payment dapat dibuat ke mana-mana bank tanpa had, maka pihak bank mengenakan charge sebanyak RM2 untuk setiap transaksi.

Berapakah modal untuk menyertai komuniti Ads4Bucks ini ?
Buat masa ini, modal penyertaan ke komuniti Ads4Bucks adalah RM210 (Gold Plan)

Adakah pengiraan bonus dilakukan secara realtime ?
Ya, sistem Ads4Bucks melakukan semua kiraan bonus secara realtime.

Saya pernah menyertai program lain yang seakan-akan sama, tetapi pihak syarikat tidak membayar bonus kepada ahli dengan alasan berlaku overpaid. Adakah marketing plan Ads4Bucks overpaid ?
Ads4Bucks amat memahami dunia networking. Oleh itu, apabila pihak Ads4Bucks mencipta suatu konsep perniagaan yang mempunyai plan pemasaran, kami telah melakukan simulasi pendaftaran secara automatik di mana program komputer akan mendaftar satu akaun dalam selang masa 3-5 saat untuk forecast adakah plan pemasaran mampu bertahan untuk suatu jangka masa yang lama. Berdasarkan simulasi ini, Ads4Bucks amat berkeyakinan penuh bahawa plan pemasaran ini tidak mempunyai sebarang masalah overpaid seperti syarikat yang anda join sebelum ini.

Mulakan langkah anda sekarang. Wang tidak akan datang berterbangan ke poket kita tanpa sebarang usaha. Jadilah seorang yang bijak dan jadikanlah hari ini permulaan kepada impian anda selama ini...
Yaa, seperti yang telah saya maklumkan sebelum ini, modal untuk anda menyertai Ads4Bucks hanyalah serendah :

RM210

Jadi, jom sertai Ads4Bucks bersama saya 
SEKARANG!

Picture
Disclaimer: Ini adalah laman web Group. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai.
Hak Cipta Terpelihara (c) 2009 MyADS PROJECT DOT COM