TAHNIAH!!


Kerana anda adalah antara yang TERPILIH untuk mengetahui sesuatu yang mungkin tidak pernah terfikir sebelum ini.  Nampak seperti MUSTAHIL tetapi terbukti BENAR.Peluang yang sangat HEBAT…. yang dicari cari selama ini..Ia adalah program REALITI dan bukan FANTASI, dimana ramai yang telah mengetahui rahsia ini sudah berjaya membebaskan diri mereka  dari masalah kewangan dan kesihatan  ALHAMDULILLAH ..JADI… PILIHAN DITANGAN ANDA..
MENGAPA  ANDA TIDAK?.

BAGAIMANA??
SAYA AKAN TUNJUKKAN SATU PELUANG BISNES YANG AKAN MEMBANTU ANDA MENJANA PENDAPATAN SETIAP HARIAntara mereka yang telah berjaya dalam bisnes internet:
Picture
Picture
Picture

Sebelum saya memperkenalkan bisnes yang bakal menggegarkan dunia Internet ini, saya ingin bertanyakan anda beberapa soalan..Adakah anda..

Picture

Jika anda mempunyai salah satu atau lebih permasalahan di atas…
“Anggaplah Masalah Anda Telah Selesai!”

Memperkenalkan

Picture

KEMBANGKAN PERNIAGAAN ANDA
GANDAKAN WANG ANDA 
BERSAMA
ADS4BUCKS

INDUSTRI PENGIKLANAN DI MALAYSIA ADALAH SUATU INDUSTRI YANG AMAT BESAR NILAINYA.PADA ZAMAN TEKNOLOGI MAKLUMAT INI, KITA TIDAK DAPAT MENAFIKAN BAHAWA UNTUK MENGEMBANGKAN SESUATU PERNIAGAAN, KITA MEMERLUKAN STRATEGI PEMASARAN YANG BERKESAN. JANGAN GADAIKAN MASA DAN WANG ANDA UNTUK MENCIPTA SISTEM ATAU TEKNIK SENDIRI YANG BELUM TERUJI KEBERKESANANNYA. SEGALANYA TERSEDIA UNTUK ANDA DI ADS4BUCKS JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.TEMPAH KEDUDUKAN ANDA SEKARANG....
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Pertama sekali, tahniah dan terima kasih kami ucapkan kerana anda sudi melawat website kami MyAD$ PROJECT ini. InsyaAllah, anda pasti tidak akan rugi dengan meluangkan masa untuk mengetahui konsep perniagaan yang ingin kami kongsikan kepada anda ini.
Di ADS4BUCKS, kami ingin menawarkan kepada anda satu peluang menjana pendapatan secara online yang sangat hebat dan lumayan. Dengan sistem yang mudah dan modal yang rendah, disokong pula oleh syarikat yang kukuh dan berpengalaman, anda pasti berpuas hati dengan apa yang bakal anda terima dari perniagaan ini.
Picture
Bersama ADS4BUCKS, anda mampu menjana pendapatan sehingga RM 680 sehari atau RM 20,000 sebulan hanya dengan modal RM210 sekali sahaja!Anda juga akan menerima produk berunsur kesihatan yang berkualiti tinggi serta sistem SMS BLASTER yang serba canggih!
Tambahan pula, dengan menjadi salah seorang dari rangkaian ADS4BUCKS di website MyAD$ PROJECT ini, tugas anda akan lebih mudah untuk mempromosikan program ADS4BUCKS ini.

Ini kerana anda akan memiliki website penajaan professional seperti ini secaraPERCUMA dengan URL http://www.myadsproject.com/?id=username
untuk memudahkan anda mempromosikan program ini secara online.

Tahukah anda mengapa sebelum ini ramai orang tidak suka MLM?

Pertama kerana modal yang besar sehinga ribuan ringgit
Kedua kerana perlu maintain beratus ringgit setiap bulan untuk beli produk 
Ketiga kerana perlu pandai bercakap untuk jumpa orang dan...
Keempat kerana perlu jual barang!

Tapi Semua Itu Tidak Ada Dalam ADS4BUCKS

MODAL RENDAH! 
Hanya RM 210 sahaja... 
TAK PERLU MAINTAIN! 

Hanya bayar RM 210 sekali sahaja... 
TAK PERLU JUMPA ORANG! 

Hanya promosikan website sahaja... 
TAK PERLU JUAL BARANG! 

So, apa tunggu lagi...

Mudah Untuk Anda, Mudah Untuk Bakal Downline Anda, Mudah Untuk Semua!

Picture

KELEBIHAN ADS4BUCKS

Ads4bucks.Com merupakan suatu portal jual beli serta pengiklanan terkini di Malaysia yang menawarkan peluang untuk anda mengembangkan perniagaan anda melalui Internet.

Industri pengiklanan di Malaysia adalah suatu industri yang amat besar nilainya. Di zaman teknologi maklumat ini, kita tidak dapat menafikan bahawa untuk mengembangkan sesuatu perniagaan, kita memerlukan strategi pemasaran yang berkesan.

Ruang iklan Ads4bucks.Com serta online tools, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda tanpa had. Ads4bucks.Com akan memastikan portal tersebut popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.

Di samping itu juga, pelbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan populariti Ads4bucks sebagai "The Ultimate Address".

Picture

KEHEBATAN ADS4BUCKS

Program Ads4Bucks dirancang dengan teliti dari segi perjalanannya, sistem online, pelan pemasarannya dan segalanya bagi membantu semua orang dari setiap lapisan masyarakat menjana pendapatan secara online.

  • Syarikat yang kukuh dan didokongi oleh individu-individu yang berkebolehan dan dikenali dalam bidang MLM dan Jualan Langsung.

  • Memiliki produk terhebat berunsur kesihatan, ilmu pengetahuan, dan perkakasan pemasaran tercanggih yang bernilai ribuan ringgit di pasaran terbuka.

  • Ruang iklan di portal pengiklanan Ads4Bucks.Com untuk membantu anda mempromosikan apa sahaja perniagaan dan perkhidmatan anda ke seluruh dunia.

  • Baru beroperasi di Malaysia dan yang terkini di Indonesia dan akan terus melebarkan sayapnya ke peringkat global dengan potensi pendapatan tiada batasan.

  • Sistem online yang canggih memudahkan anda menjana pendapatan hanya dari rumah sambil bersantai bersama keluarga dengan potensi downline dari seluruh dunia.

Picture

WAKTU

MyADS ADMIN

Picture
HUBUNGI PENAJA:
ID PENAJA:
ISMAIL306
SMS:
018 3777939

www.facebook.com/Ismail306

Hubungi

MALAYSIA
 
Ads4bucks Network Sdn Bhd 863787-X

Address :

Blok B, 1-32A Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima 
55100 Kuala Lumpur
 
Tel Office : +603 9286 1029 or +603 9286 2235
Fax : +603 9286 2157
INDONESIA
 
PT. Ads4Bucks Indonesia

Address :

Ruko Plaza Pacific, JL. Boulevard Barat Raya, Block B2, No. 26, Kelapa Gading, Jakarta Utara, Indonesia
 
Tel Office : +62 21452 3045
Fax : +62 21452 8233
INDIA
 
Ads4bucks India Network Centre

Address :

Unit A, Ground Floor, Roja Building, No 21, 3rd Street, Kamdar Nagar
Off Kodambakkam High Road, Nungambakkam, Chennai 600034, India
 
Office Hours : 9am to 5pm
Tel : +91 444 503 6448
Mobile : +91 988 488 7151
email : india@ads4bucks.com
PHILIPINES
 
Ms May Chan
email: phils@ads4bucks.com
 
Address : 
146 N. Domingo Street, San Juan, Metro Manila,
Post Code 1500, Philipines

Tel Office : +63 9278278302
  +63 9237035775
SINGAPORE
 
email : singapore@ads4bucks.com
 
Contact Person :
Arul Raj : +6017 786 7445
Omana : +602 91 31 01 70
+6013 744 5772
   
Country Agent Bank Information
Singapore Bank Acc : POSB : 241-86170-8
Branch : Admiralty Woodlands

PELAWAT

web server statistics

Disclaimer: Ini adalah laman web Group. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai.
Hak Cipta Terpelihara (c) 2009 MyADS PROJECT DOT COM