Hanya BEKERJA di rumah secara SAMBILAN@SEPENUH MASA dan memperolehi pendapatan secara mingguan!!
PENDAPATAN menjangkau RM250hingga RM5000 seminggu dan mungkin 
anda menjadi JUTAWAN INTERNET yang seterusnya dengan usaha yang berterusan..

JOM!!LIHAT PELAN PEMASARAN...

Pelan Pemasaran Ads4Bucks

Ok, sekarang kita sudah kenal apa itu Ads4Bucks, dan produk-produk Ads4Bucks. Maka tibalah masanya untuk saya terangkan mengenai pelan pemasaran Ads4Bucks ini. Pelan pemasaran Ads4Bucks ini adalah istimewa kerana sehingga ke hari ini, masih belum ada lagi bisnes yang menawarkan insentif atau komisen yang serupa dengan Ads4Bucks ini.

Dalam Pelan Pemasaran Ads4Bucks, anda akan mendapat 6 jenis insentif atau komisen iaitu:

•    Introducing Incentive
•    Leveling Incentive
•    Overriding For Leveling Incentive
•    Pairing By Volume Incentive
•    Overriding For Pairing By Volume Incentive
•    Key-In Incentive
Sebab itulah, dengan modal serendah RM210, anda boleh menjana sekurang-kurangnya RM20,000 sebulan dalam biz Ads4Bucks ini. WOW! Bagaimana?? Okey, mari saya terangkan bagaimana anda akan mendapat komisen ini …

INTRODUCING INCENTIVE

Introducing Incentive ini adalah dimana anda akan dapat RM 50 untuk setiap orang yang menyertai network anda. Contohnye, sekiranya dalam anda berjaya mengajak 20 rakan-rakan anda menyertai anda di Ads4bucks ,anda akan mendapat RM 50 x 20 = RM 1100. Nilainya nampak sikit? Sabar dulu. Ini baru Introducing Incentive. Anda masih mempunyai banyak lagi bonus yang akan saya terangkan selepas ini.
Picture

LEVELING INCENTIVE

Skim Insentif Ads4bucks Ini, melibatkan 3 kaki. 3 kaki je. Tak banyak-banyak kaki pun. Anda mesti tertanya kenapa ada satu nilai insentif RM 44 yang tak sama dengan nilai leveling yang lain? Sebenarnya, Leveling Incentive yang pertama, anda akan dapat RM 44. Tetapi untuk Leveling Incentive kedua dan seterusnya, anda akan dapat RM 25. Cuba anda perhatikan kiraan ini hanya untuk 3 level. Tapi, komisyen yang diberi cukup lumayan. Sekiranya 10 level? Saya rasa anda boleh kira sendiri ye. Sampai berapa level je? Di sinilah kelebihan Ads4bucks. Anda boleh menaja berapa level pun yang anda mahu kerana Ads4bucks tidak mempunyai limitation. Level yang anda boleh taja adalah sehingga INFINITI! Lagi besar network yang anda bina, lagi banyak bonus anda akan perolehi. Tak cukup lagi? Sabar, ada lagi komisen menanti anda!
Picture

OVERRIDING FOR LEVELING INCENTIVE

Overriding for Leveling Incentive merupakan komisen yang anda akan perolehi dari downline yang anda bina. Dengan bonus ini anda akan memperolehi 15% daripada income downline yang anda taja. Sebagai contoh, lihat gambar dibawah :
Picture
Kalau ikut gambar rajah di atas, andaikan anda yang bulat hijau itu dan orang yang anda taja adalah yang bulat biru itu, Encik Biru. Encik Biru ini adalah tajaan anda. Kemudian, pendapatan Encik Biru ini berjaya mencecah RM 4,000. Jadi, seperti yang saya beritahu, anda akan mendapat 15% daripada pendapatan downline yang anda taja. Jadi, dengan sorang Encik Biru ini, anda akan mendapat 15% x RM 4,000 = RM600. Kalau anda menaja 20 orang seperti Encik Biru? Anda akan mendapat RM 600 x 20  = RM12, 000! Sekarang cuba anda campurkan pulak dengan bonus sebelum ini iaitu Introducing Incentive & Leveling Incentive? Tak cukup jugak? Baca bonus ni pulak.

PAIRING BY VOLUME INCENTIVE

Pairing By Volume Incentive ini adalah komisyen yang paling istimewa dan setakat ni, saya belum lagi berjumpa mana-mana syarikat yang menawarkan insentif yang sebegini menarik! Kenapa saya berkata begitu? Sila lihat rajah di bawah :
Picture
Komisyen ini akan diberi setiap hari selepas pukul 4 petang waktu Malaysia. Ini bermakna, apabila anda mendaftar downline tajaan anda, insentif-insentif yang saya ceritakan di atas tadi, anda akan dapat on the spot. Tapi, komisyen ni, ia akan diberikan selepas pukul 4 petang sahaja. Secara kasarnya, sekiranya anda mendaftar downline anda selepas pukul 4 petang, bonus itu akan diberikan keesokkan harinya selepas 4 petang. Anda baca penerangan dibawah ini dengan teliti untuk lebih faham 

Gambar di atas mempunyai 3 group.

•      Group 1 = Group yang paling aktif sekali pada hari tu. Group ini akan dikategorikan sebagai Main Group.

•      Group 2 = Group yang leh tahan aktif tapi tak seaktif yang Group 1. Group ni pulak dikategorikan sebagai 2nd Group.

•    Group 3 = Group yang sangat tak aktif. Tak seaktif Group 1 & Group 2. Ia dikategorikan sebagai 3rd Group.

Sekarang, kalau anda dapat lihat gambar di atas, bulat kelabu tu yang paling aktif kerana network yang dibina ada 10 orang, kan? Jadi, bulat kelabu ni di panggil sebagai Main Group. Yang kedua aktif ialah bulat hijau yang dikategorikan sebagai 2nd Group. Dan yangang paling tak aktif adalah bulat biru. Jadi, bulat biru adalah 3rd Group.

Melalui gambar di atas, sistem mendapati di antara Main Group & 2nd Group, terdapat 8 pasang bulat kelabu & bulat hijau. Ini bermakna, terdapat 8 pasang di situ. Kemudian, sistem mendapati lagi, di antara Main Group & 3rd Group, terdapat 7 pasang bulat kelabu & bulat biru. Jadi ini bermakna terdapat 7 pasang di situ.Berdasarkan contoh di atas, terdapat 8 pasang + 7 pasang = 15 pasang.

Pairing By Volume Incentive akan memberikan RM 20 untuk setiap pasang. Jadi, kalau ikutkan contoh di atas,

•    15 pasang x Rm 20 = RM300

Nampak!? Selepas pukul 4 petang, RM 300 masuk ke poket anda. Senang, kan? Baiklah, sekarang anda cuba campurkan dengan Introducing Incentive, Leveling Incentive &  Overriding By Leveling Incentive? Berapa anda dapat?

OVERRIDING FOR DAILY PAIRING BY VOLUME INCENTIVE

Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive ini hampir sama dengan Overriding For Leveling Incentive. Perbezaannya ialah ia dikira berdasarkan Pairing by Volume Incentive. Sila rujuk gambar di bawah :
Picture
Dengan bonus ini anda akan mendapat 10% daripada income downline yang anda taja (Direct Sponsor) dan 5% daripada income downline yang bukan anda taja (indirect sponsor). Tetapi, ini berdasarkan Pairing by Volume Incentive ye! 

A akan dapat 10% dari income B dan 5% dari income C & D
 

B akan dapat 10% dari income C & D
 

Anda boleh lihat di mana A mendapat komisyen yang banyak walaupun hanya menaja satu kaki sahaja? Menarik bukan? 
So sekarang, kira la bape income yang korang bakal dapat setelah campur semua bonus, Introducing Incentive, Leveling Incentive, Overriding for Leveling Incentive, Pairing by Volume Incentive & Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive. Kira elok2 ye, pasti anda akan tersenyum!

KEY-IN INCENTIVE

Inilah komisen yang paling membuatkan saya terus terbuka hati untuk menyertai Ads4Bucks. Ini disebabkan komisen seperti ini hanya diberikan kepada stokis sahaja dan belum ada lagi biz lain yang menawarkan komisen ini kepada agen biasa. Kini saya berpeluang menerima komisen seperti ini walaupun saya hanya seorang agen biasa.

Komisen tambahan sebanyak RM10 akan diberikan untuk segala maklumat lengkap yang diisi ketika mendaftarkan akaun baru di bawah rangkaian kita.
Picture
Merujuk kepada rajah di atas, 3 orang agen yang kita daftarkan di bawah rangkaian kita :
3 X RM10 = RM30


Jika 20 agen?
20 X RM10 = RM200

WOW! Key-In maklumat new member baru pun boleh dapat duit? Fuhh.. Ada ke program yang menawarkan insentif macam ini? Yup memang ada, hanya di Ads4Bucks! Untuk melihat bagaimana komisen ini diagihkan secara multimedia, sila kendalikan persembahan multimedia di bawah ini.
Picture
Disclaimer: Ini adalah laman web Group. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai.
Hak Cipta Terpelihara (c) 2009 MyADS PROJECT DOT COM