Picture

RAHSIA!!! BAGAIMANA MENJANA PENDAPATAN PASIF RM20,895 DALAM MASA 2 BULAN DARI SEKARANG!!!!

AMARAN KERAS!!
Peluang ini hanya bagi mereka yang benar-benar SERIUS untuk mengubah tahap ekonomi dan inginkan kebebasan kewangan. Jika anda rasa anda sudah mempunyai tahap kewangan yang baik, sila tinggalkan website ini dengan SEGERA kerana saya hanya ingin berkongsi peluang dan potensi perniagaan ini kepada sesiapa yang betul-betul serius!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------


 Syabas dan Tahniah kerana hari ini anda dipertemukan dengan 

PROGRAM AFFILIATE NO 1 DI MALAYSIA  

yang menjanjikan peluang pendapatan paling lumayan pernah saya temui setakat ini.

TAHUKAH ANDA?
UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN ONLINE 
TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL SEHINGGA BERIBU RINGGIT!!
JANGAN BAZIRKAN WANG ANDA!!

Picture
Sebelum saya memperkenalkan bisnes yang bakal menggegarkan dunia Internet ini, ingin saya bertanyakan anda beberapa soalan,Adakah anda..

  • Mempunyai beban hutang piutang yang berlipat ganda?
  • Penat makan gaji; Gaji anda habis untuk membayar hutang sehinggakan anda tidak dapat menyimpan untuk diri sendiri dan keluarga?
  • Sentiasa merasakan duit simpanan anda tidak pernah cukup?
  • Berasa malu dan rendah diri kerana anda tidak mampu memberikan duit belanja kepada mak ayah anda di kampung?
  • Sedang pening kepala memikirkan wang hantaran / belanja kahwin yang tidak cukup-cukup lagi (kurang-kurang kena ada RM15,000 dalam tangan beb!)
  • Ingin memulakan perniagaan dengan modal yang sangat rendah?
  • Ingin mengisi akaun bank anda yang kering kontang pada kadar yang segera? 
Jika anda mempunyai salah satu atau lebih permasalahan di atas..


          "Anggaplah masalah anda telah selesai!!!"

Kami perkenalkan kepada ANDA

Picture

~ Mengenai Ads4Bucks ~

Picture

Alamat syarikat ini adalah seperti berikut :

Picture
 
Blok B, 1-32 & 1-32A Jalan Pandan Prima 2,
Dataran Pandan Prima, 
55100 Kuala Lumpur.
Tel : +603 9286 1029 / +603 9286 2235
Fax : +603 9286 2157
Email : admin@ads4bucks.com

Inginkan maklumat lanjut mengenai syarikat Ads4Bucks ini? Sila layari website rasmi Ads4Bucks ini di www.ads4bucks.com

APA TU ADS4BUCKS??

 
  • BUKAN MLM TETAPI PROGRAM AFFILIATE
  • BISNES ONLINE YANG MUDAH-HANYA PROMOSI WEBSITE
  • MODAL PERNIAGAAN YANG RENDAH-MINIMA RM210 SEKALI SEUMUR HIDUP
  • PELAN PEMASARAN MUDAH DAN LUMAYAN (1BUCK POINT =RM4
 
 
Sebuah sistem yang telah tersedia untuk anda. Jangan gadaikan masa dan wang anda untuk mencipta sistem atau teknik sendiri yang belum teruji keberkesanannya. Segalanya telah tersedia untuk anda di
ADS4BUCKS

MENGAPA ANDA HARUS MEMILIH ADS4BUCKS?

Anda tidak perlu MENJUAL PRODUK, 
tidak perlu YURAN/CAJ BULANAN, 
tidak perlu MANTAIN BELIAN PERIBADI 
dan yang penting sistem ini 
MURAH untuk anda sertai MINIMA

HANYA 1 BC = RM210 !!!
(BC = BUSINESS CENTRE)

Anda tidak akan jatuh MUFLIS dengan hanya bermodalkan RM210 tetapi jika anda tidak mencuba anda tergolong dalam 98% masyarakat Malaysia yang tidak mahu mengeluarkan duit untuk memajukan DIRI
Picture
Sekiranya ANDA menyertai program ini, selain peluang memperoleh insentif yang lumayan...... 
anda juga akan memperoleh:
 
Picture
Kad Bio Energy merupakan sebuah kad yang dapat membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan anda. Dengan menggunakan nano teknologi, kad ini mengandungi serbuk bio seramik yang menghasilkan Far Infra Ray (FIR). Berikut ialah kelebihan-kelebihan Kad Bio Energy :
  • Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
  • Meringankan stress serta kelesuan badan.
  • Meningkatkan kecergasan serta tenaga.
  • Efektif untuk membunuh bakteria.
  • Mengaktifkan molekul air minuman.
  • Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.
  • Menghilangkan bau yang kurang enak.
  • Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.
  • Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
  • Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.
Cara menggunakan kad ini ialah dengan meletakkan kad ini di dalam poket kemeja, poket seluar, baju dalam dan tempat yang berhampiran dengan tubuh badan anda. Boleh juga direndam di dalam air kosong selama 15 minit dan air tersebut hanya perlu diminum. 
Picture
Anda akan diberikan Software SMS Blaster yang boleh menghantar SMS kepada beribu-ribu nombor dengan hanya satu click. Tool pemasaran yang sangat efektif untuk perniagaan. Sistem ini juga digunakan oleh syarikat telekomunikasi dalam negara seperti Celcom, Maxis dan Digi. Caj RM0.07sen/SMS ke mana2 rangkaian dalam dan luar negara.
Picture
Sudah ramai ahli perniagaan yang tidak melepaskan peluang untuk beriklan dengan Sistem Pengurusan Iklan Ads4bucks. Anda dapat menikmati sistem ini dengan percuma setelah menjadi ahli Ads4bucks! Dan, yang menariknya, anda dapat mengiklan di sini tanpa had direktori. Beriklanlah banyak mana pun direktori yang anda ingini! Lebih-lebih lagi, sistem ini mendapat kunjungan trafik yang sangat ramai. Sudah tentu perniagaan anda mendapat sambutan jika beriklan di sini.
Picture
Anda juga akan diberikan pelbagai kertas kerja untuk pelbagai jenis perniagaan di dalam bentuk Digital Library. Terdapat 500 e-book yang berkaitan Pelan Perancangan Perniagaan (Business Plan) yang akan membantu anda untuk memulakan perniagaan sendiri. 
Picture
Anda juga akan diberikan Virtual Office Ads4Bucks yang membolehkan anda untuk melihat 'business hierarchy', pergerakan jualan kumpulan serta e-wallet anda.
 

KESEMUA DI ATAS HARGA PASARANNYA
BERNILAI HAMPIR RM8000
YANG BOLEH DIPEROLEHI DENGAN
HANYA RM210 Di Ads4Bucks

~ Pelan Pemasaran Ads4Bucks ~

Ok, sekarang kita sudah kenal apa itu Ads4Bucks, dan produk-produk Ads4Bucks. Maka tibalah masanya untuk saya terangkan mengenai pelan pemasaran Ads4Bucks ini. Pelan pemasaran Ads4Bucks ini adalah istimewa dan mudah untuk di duplikasikan. 

Untuk bonus yang di janjikan oleh pihak Ads4Bucks, anda akan mendapat 6 jenis insentif atau komisen iaitu:

  • Direct Agent Comission/Introducing Incentive
Introducing Incentive ini adalah dimana anda akan dapat RM 50 untuk setiap orang yang menyertai network anda. Contohnya, sekiranya dalam anda berjaya mengajak 20 rakan-rakan anda menyertai anda di Ads4bucks ,anda akan mendapat RM 50 x 20 = RM 1100. Nilainya nampak sikit? Sabar dulu. Ini baru Introducing Incentive. Anda masih mempunyai banyak lagi bonus yang akan saya terangkan selepas ini.


  • Development Incentive/Leveling Incentive 
Skim Insentif Ads4bucks Ini, melibatkan 3 kaki. 3 kaki je. Tak banyak-banyak kaki pun. Anda mesti tertanya kenapa ada satu nilai insentif RM 44 yang tak sama dengan nilai leveling yang lain? Sebenarnya, Leveling Incentive yang pertama, anda akan dapat RM 44. Tetapi untuk Leveling Incentive kedua dan seterusnya, anda akan dapat RM 25. Cuba anda perhatikan kiraan ini hanya untuk 3 level. Tapi, komisyen yang diberi cukup lumayan. Sekiranya 10 level? Saya rasa anda boleh kira sendiri ye. Sampai berapa level je? Di sinilah kelebihan Ads4bucks. Anda boleh menaja berapa level pun yang anda mahu kerana Ads4bucks tidak mempunyai limitation. Level yang anda boleh taja adalah sehingga INFINITI! Lagi besar network yang anda bina, lagi banyak bonus anda akan perolehi. Tak cukup lagi? Sabar, ada lagi komisen menanti anda!


  • Overriding For Development Incentive/Leveling Incentive
Overriding for Leveling Incentive merupakan komisen yang anda akan perolehi dari downline yang anda bina. Dengan bonus ini anda akan memperolehi 15% daripada income downline yang anda taja.Sebagai contoh, lihat gambar.
Kalau ikut gambar rajah, andaikan anda yang bulat hijau itu dan orang yang anda taja adalah yang bulat biru itu, Encik Biru. Encik Biru ini adalah tajaan anda. Kemudian, pendapatan Encik Biru ini berjaya mencecah RM 4,000. Jadi, seperti yang saya beritahu, anda akan mendapat 15% daripada pendapatan downline yang anda taja. Jadi, dengan sorang Encik Biru ini, anda akan mendapat 15% x RM 4,000 = RM600. Kalau anda menaja 20 orang seperti Encik Biru? Anda akan mendapat RM 600 x 20  = RM12, 000! Sekarangcuba anda campurkan pulak dengan bonus sebelum ini iaitu Introducing Incentive & Leveling Incentive? Tak cukup jugak? Baca bonus ni pulak.

  • Group Sales Incentives/Pairing By Volume Incentive
Pairing By Volume Incentive ini adalah komisyen yang paling istimewa dan setakat ni, saya belum lagi berjumpa mana-mana syarikat yang menawarkan insentif yang sebegini menarik! Kenapa saya berkata begitu? Sila lihat gambar .Komisyen ini akan diberi setiap hari selepas pukul 4 petang waktu Malaysia. Ini bermakna, apabila anda mendaftar downline tajaan anda, insentif-insentif yang saya ceritakan di atas tadi, anda akan dapat on the spot. Tapi, komisyen ni, ia akan diberikan selepas pukul 4 petang sahaja. Secara kasarnya, sekiranya anda mendaftar downline anda selepas pukul 4 petang, bonus itu akan diberikan keesokkan harinya selepas 4 petang. Anda baca penerangan dibawah ini dengan teliti untuk lebih faham 

Gambar di atas mempunyai 3 group.

•      Group 1 = Group yang paling aktif sekali pada hari tu. Group ini akan dikategorikan sebagai Main Group.

•      Group 2 = Group yang leh tahan aktif tapi tak seaktif yang Group 1. Group ni pulak dikategorikan sebagai 2nd Group.

•    Group 3 = Group yang sangat tak aktif. Tak seaktif Group 1 & Group 2. Ia dikategorikan sebagai 3rd Group.

Sekarang, kalau anda dapat lihat gambar di atas, bulat kelabu tu yang paling aktif kerana network yang dibina ada 10 orang, kan? Jadi, bulat kelabu ni di panggil sebagai Main Group. Yang kedua aktif ialah bulat hijau yang dikategorikan sebagai 2nd Group. Dan yangang paling tak aktif adalah bulat biru. Jadi, bulat biru adalah 3rd Group.

Melalui gambar di atas, sistem mendapati di antara Main Group & 2nd Group, terdapat 8 pasang bulat kelabu & bulat hijau. Ini bermakna, terdapat 8 pasang di situ. Kemudian, sistem mendapati lagi, di antara Main Group & 3rd Group, terdapat 7 pasang bulat kelabu & bulat biru. Jadi ini bermakna terdapat 7 pasang di situ.Berdasarkan contoh di atas, terdapat 8 pasang + 7 pasang = 15 pasang.

Pairing By Volume Incentive akan memberikan RM 20 untuk setiap pasang. Jadi, kalau ikutkan contoh di atas,

•    15 pasang x Rm 20 = RM300

Nampak!? Selepas pukul 4 petang, RM 300 masuk ke poket anda. Senang, kan? Baiklah, sekarang anda cuba campurkan dengan Introducing Incentive, Leveling Incentive &  Overriding By Leveling Incentive? Berapa anda dapat?



  • Overriding For Pairing By Group Sales Incentives/Pairing By Volume Incentive
Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive ini hampir sama dengan Overriding For Leveling Incentive. Perbezaannya ialah ia dikira berdasarkan Pairing by Volume Incentive. Sila rujuk gambar .Dengan bonus ini anda akan mendapat 10% daripada income downline yang anda taja (Direct Sponsor) dan 5% daripada income downline yang bukan anda taja (indirect sponsor). Tetapi, ini berdasarkan Pairing by Volume Incentive ye! 

A akan dapat 10% dari income B dan 5% dari income C & D
 

B akan dapat 10% dari income C & D
 

Anda boleh lihat di mana A mendapat komisyen yang banyak walaupun hanya menaja satu kaki sahaja? Menarik bukan? 
So sekarang, kira la bape income yang korang bakal dapat setelah campur semua bonus, Introducing Incentive, Leveling Incentive, Overriding for Leveling Incentive, Pairing by Volume Incentive & Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive. Kira elok2 ye, pasti anda akan tersenyum!


  • Data Entry Commission
Inilah komisen yang paling membuatkan saya terus terbuka hati untuk menyertai Ads4Bucks. Ini disebabkan komisen seperti ini hanya diberikan kepada stokis sahaja dan belum ada lagi biz lain yang menawarkan komisen ini kepada agen biasa. Kini saya berpeluang menerima komisen seperti ini walaupun saya hanya seorang agen biasa.

Komisen tambahan sebanyak RM10 akan diberikan untuk segala maklumat lengkap yang diisi ketika mendaftarkan akaun baru di bawah rangkaian kita.Merujuk kepada rajah ini, 3 orang agen yang kita daftarkan di bawah rangkaian kita :
3 X RM10 = RM30

Jika 20 agen?
20 X RM10 = RM200

WOW! Key-In maklumat new member baru pun boleh dapat duit? Fuhh.. Ada ke program yang menawarkan insentif macam ini? Yup memang ada, hanya di Ads4Bucks! Untuk melihat bagaimana komisen ini diagihkan secara multimedia, sila kendalikan persembahan multimedia di bawah ini. (sila download file ini)
Sebab itulah, dengan modal serendah RM210, anda boleh menjana sekurang-kurangnya RM20,895 sebulan dalam biz Ads4Bucks ini. WOW! Bagaimana?? Okey, mari saya terangkan apa yang perlu anda buat untuk mencapai potensi pendapatan tersebut  dari sekarang!! …

Kumpulan MyADS PROJECT amat menitik beratkan ahli kumpulan membantu rakan niga baru. Jika kita ikuti langkah-langkah yang di beri, sekiranya setiap ahli yang berdaftar membuat perkara yang sama, tidak mustahil untuk kita sama-sama mencapai potensi pendapatan yang maksima walaupun kita mengeluarkan hanya RM210 sahaja. Apa yang penting bila memulakan bisnes adalah BALIK MODAL, dengan model pelan pemasaran yang sangat mudah anda boleh balik modal dalam sehari, seminggu, sebulan setahun mengikut kemampuan anda. Lihat pelan pemasaran di bawah!!...

~Strategi BALIK MODAL + DUPLIKASI~

Selepas membayar dan mendaftar ahli, apakah yang kita inginkan supaya tidak rugi, hanyalah balik modal, anda boleh balik modal dalam masa sehari sahaja dengan memperkenalkan 3 orang ahli baru, SIAPA? terpulang kepada anda, samaada adik beradik, rakan sekolah, rakan sepermainan rakan ofis, jiran anda.. CUMA 3 orang sahaja!!

LANGKAH 1

Picture
Anda Dapat!!RM259
EH!! takkan dapat RM259 jer kot?? NANTI dulu, jangan risau. Inilah lumrah berniaga, perlu balik modal baru boleh kira untung, kita berniaga goreng pisang, burger pun kalau boleh nak balik modal, tetapi perniagaan konvensional mcm tu memerlukan modal berkali-kali dan kita pun pening berkali-kali untuk dapatkan pulangan modal sebelum dapat untung.. Dalam ads4bucks ni, MODAL sekali jee.. untung berkali-kali!!BAGAIMANA?

Selepas selesai langkah 1 di atas, apa yang anda perlu buat? hanyalah membantu rakan2 baru A,B dan C tadi melakukan langkah 1 seperti anda, jadikannya duplikasi. Bagaimana nak bantu, anda boleh bantu dari segi material, beri maklumat, nampakkan potensi bisnes dan yang paling penting, ceritakan bagaimana nak BALIK MODAL.

Mari kita kita lihat sekiranya DUPLIKASI berlaku dan setiap ahli berusaha hanya untuk pulangan modal masing-masing, apakah POTENSI pendapatan kita!!

Hari kedua A perkenalkan 3 orang, B perkenalkan 3 orang dan C juga perkenalkan 3 orang, mereka akan dapat RM259 mcm kita. Mereka dah balik modal, galakkan mereka membantu rakan taulan di bawah mereka, perkara yang sama terjadi kepada 3 rakan-rakan mereka iaitu BALIK MODAL, duplikasi seterusnya membawa 9 dan 27. Kita hanya perkenalkan 3 sahaja utk balik modal, A,B dan C juga perkenalkan 3 rakan mereka utk mereka balik modal dan seterusnya DUPLIKASI..

Cuba anda lihat kecantikan sistem "LEVERAGE" ini..
Picture
jika setiap ahli membuat langkah 1 membawa 3 ahli baru, potensi pendapatan kita maksimun RM530 sehari selepas hari ke-4, sekiranya kita congak untuk 30 hari. MAKA!! 


RM15900
Inilah kuasa "leverage" dan kecantikan bisnes ads4buck, dengan hanya strategi BALIK MODAL untuk setiap ahli, potensi pendapatan sangat besar berbanding modal kita RM210.


Bagaimana pula nak dapat 20,895 dalam masa 2 Bulan?!?

MUDAHH!!!! Anda perlu pastikan rakan anda A,B dan C mendapat RM15900 
seorang seperti anda, anda boleh dapat 5-10% dari insentif yang mereka dapat, itulah rahsia bonus OVERRIDING.

Anda nak dapat lebih??!! anda taja lebih, bonus OVERRIDING sahaja dapat mengatasi bonus yang anda dapat!!

Anda tidak faham bagaimana pengiraan bonus? tak perlu pun, pengiraan matematik tidak akan menipu anda, berapa ramai di bwh rangkaian anda, itulah bonus anda. Fikir-fikirkan lah!!!

Picture

TESIMONI KEJAYAAN STRATEGI BALIK MODAL!!

Picture

BUKTI PENYATA PENDAPATAN BULAN PERTAMA
SECARA SAMBILAN!!

Picture
Picture
Sekiranya anda nampak potensi pendapatan seperti yang saya nampak!! anda rasa teruja!!! LEKAS!! rebutlah sekarang, jangan lepaskan peluang ini.hubungi saya segera!!

~ Jom Sertai Ads4Bucks! ~

Yup, seperti yang telah saya maklumkan sebelum ini, modal untuk anda menyertai Ads4Bucks hanyalah serendah :

                                 RM210 SAHAJA

Anda tidak akan jatuh MUFLIS dengan hanya bermodalkan RM210 tetapi jika anda tidak mencuba anda tergolong dalam 98% masyarakat Malaysia yang tidak mahu mengeluarkan duit untuk memajukan DIRI.

Bayangkan, dengan modal RM210 sahaja, anda berpeluang untuk menjana pendapatanRM20,895 2 bulan dari sekarang yang membolehkan anda untuk:
  • Melangsaikan hutang kad kredit yang berlambak-lambak
  • Melangsaikan hutang pinjaman bank
  • Melangsaikan hutang ansuran bayaran kereta
  • Melangsaikan hutang pinjaman perumahan
  • Melangsaikan hutang PTPTN
  • Melangsaikan hutang kawan-kawan
  • Melancong di tempat yang anda suka
  • Memberi wang belanja kepada mak, ayah (setiap hari pun boleh)
  • Membeli apa sahaja yang anda mahu
  • Menghantar mak ayah pergi menunaikan fardhu Haji atau Umrah
  • ... dan apa-apa sahaja yang boleh dibuat dengan duit, janji HALAL ye! :)


Bagaimana cara nak sertai? Mudah saja caranya! Sila ikut langkah-langkah 
  di bawah ini:

Step 1: Bank in  
Langkah Pertama;  BAYAR

Bank in jumlah RM_____   = ikut berapa “pakage” yang anda “decide” nak join...
Picture
03081020118420
Suzana binti Idris
Step 2 : SMS details to :  

Langkah Kedua : SMS kepada: ADMIN: 
0195492925 

 
  •  SMS Pertama : Tarikh & Masa, Nama Bank & Jumlah.. 

  •  RMXXXX yang anda telah bank in.

  • .

  •  SMS Kedua    : UserID Sponsor Anda, Nama ANDA, No K/P atau  
         Passport, Alamat Lengkap & Poskod, No HP tetap anda,
         Email DAN Cadangan User ID anda. 


  •  
Step 3 : "KLICK HERE TO JOIN"
Picture
Jangan ikut orang gagal utk tentukan masa depan anda
 Anda berhak menjadi kaya DAN senang di bumi yang makmur ini. Oleh itu…. keputusan untuk masa depan anda…adalah di tangan anda.  Kami memberi khidmat yang terbaik membantu anda bersama 
ads4bucks .Sama-sama kita USAHA dan jumpa di puncak kejayaan.

~ Keratan Majalah !! ~

Picture

We Share….We Guide, U decide.

DENGAN HORMATNYA, ANDA DIJEMPUT SAMA²
BUAT DUIT BERSAMA KAMI…
 BEBASKAN KEWANGAN ANDA !


  JANGAN LAGI BERHUTANG !!!    
JANGAN TAMBAH BEBAN PINJAMAN  ANDA !!!

HUBUNGI SAYA
FACEBOOK  |  YM  | EMAIL